ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Skulle behöva bygga dubbelt så mycket

12 april 2013

”Det byggs för lite i Göteborg, skulle behöva vara dubbelt så mycket.” Så sammanfattade moderatorn Rudolf Antoni diskussion under delpass 2 i seminariet Bostäder, logistik och kontorsmarknad. I passet diskuterade man vilka faktorer som behöver fungera för att bostadsproduktionen i staden ska öka.

Panelen, som bestod av Mats Arnmar, ordförande i Göteborgs stads byggnadsnämnd, Anneli Snobl, vd för kommunala bostadsbolaget Framtiden, Joachim Arcari, ansvarig för region Göteborg och Malmö hos Botrygg, och Martin Johansson, regionchef väst hos BoKlok, föreslog bland annat ett regelverk som inte är lika hård, sänkt byggmoms och enklare detaljplaner för att kunna öka bostadsbyggandet i Göteborg.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev