ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sista chansen att anmäla sig till Business Arena Umeå

11 februari 2020

Var med när delegater från Sveriges alla hörn kommer för att diskutera fastighets- och samhällsbyggnadsrelaterade  frågor med koppling till norra Sverige. Nästa vecka tar vi tempen på trender och konjunktur för att hitta bästa vägen framåt för stabil och långsiktig tillväxt.

Bland många flera kommer Christina Nyman, chefekonom, Handelsbanken, kommer till Business Arena Umeå för att prata om hur vi avgör om det blir lågkonjunktur eller inte. Vilka utvecklingsscenarier ser hon för den svenska ekonomin och den regionala i synnerhet?

Se programmet här>> 
Säkra din plats här>>

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015