ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Program Väst
08:00
Registrering och kaffe
09:00
10:20
10.00
Kommunicate, förmiddagskaffe och tid att knyta nya kontakter
11:00
12:15
12.00
Kommunicate, lunch och tid att knyta nya kontakter
13:30
14.30
Eftermiddagskaffe och tid att knyta nya kontakter
15:15
FG
Fördjupning G
Fördjupning G - Handel/Logistik
15:15
Hur maxar man hamnens potential?
16:15
Business Arena Afterwork
S Seminarium
F Fördjupning
Lounge 9
R14
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015
Årets BA Tech Awards tävling är nu avgjord. Det är Amido AB i kategorin mest innovativa PropTechbolag och White Arkitekter i kategorin mest innovativa fastighetsbolag som vinner Business Arenas prestigefyllda pris i samarbete med Nordic PropTech Initiative och PropTech Sweden.
#businessarena #fastigheter #samhällsbyggnad #batechawards #nordicproptech #proptechsweden
Den andra deltagarförteckningen är här! Se vilka som medverkar och boka dina möten i god tid. 💫 Du hittar deltagarförteckningen på: businessarena.nu/stockholm #businessarena #fastighet #samhällsbyggnad
Två dagar kvar till Business Arena Stockholm. Med utökade nätverksmöjligheter och ett fullspäckat program ser vi fram emot att dela detta med våra deltagare. Anmäl dig i dag!
#businessarena #fastigheter #samhällsbyggnad
Vilka fastighetsbolag och PropTechbolag har den mest innovativa lösningen? Den 22 september vet vi svaret för då presenteras vinnarna- och redan nu finns det tre nominerade i varje kategori. Tävlingen är i samarbete med Nordic  PropTech Initiative och PropTech Sweden.
#businessarena #fastigheter #samhällsbyggnad #batechawards #nordicproptech #proptechsweden