ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Se vårens programöversikter!

30 november 2017

Nu presenterar vi programöversikterna för vårens kongresser Business Arena Göteborg och Business Arena Malmö 2018.
I översikten presenterar vi huvudrubrikerna för våra seminarium samt
ett urval av fördjupningarna.

 

Göteborg – möjligheternas region

I en region som sjuder av optimism finns många ämnen för fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn att diskutera. Flera rapporter visar på stark utveckling inom olika områden och branscher, men samtidigt saknas inte utmaningar. Vi adresserar i Göteborg 2018 ämnen som flexibel förvaltning, hotellmarknaden, hur branschen agerar efter #metoo och hur vi gör för att undvika ett framtida kompetenstapp.

Till översikten >>

 

Malmö och södra Sverige – hetare än någonsin?

Södra Sverige osar framåtanda. Närheten till kontinenten är påtaglig sedan länge, vilket aktuella och planerade projekt verkar för att öka. Samtidigt syns utmaningar inom inte minst sociala frågor allt mer, där fastighetssektorn har en betydande roll att spela. Vi adresserar i Malmö 2018 ämnen som ett enat Öresund, den skånska bostadsmarknaden, framtidens förvaltning, digitala drivkrafter, e-handel, nordisk logistik och inte minst Hyllie.

Till översikten >> 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015