ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Se programmet!

29 januari 2019

 

Business Arena London presenterar den första programversionen. Ta del av ett program med ett flertal parallella spår i form av seminarium och fördjupningar med ämnen som Bonds, Equities och The Nordic Markets.

Dagen inleds med en keynote, Is the global economic tide turning? av Stephen King, Senior Economic Advisor, HSBC. Kongressen avslutas med en keynote, How to crack the Nordic code av Colin Moon, Communications Expert. Moderator för både den gemensamma inledningen och avslutningen är författaren Andrea Carpenter, Director, Women Talk Real Estate.

Vi ses den 23 maj på Park Plaza London Riverbank!

Ta del av programmet i pdf-format här >>

Anmäl dig till Business Arena London >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015