ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Se programmet för Business Arena Stockholm 2014

12 juni 2014

Nu kan vi presentera ett program för Business Arena Stockholm, med utökade seminariebeskrivningar, fördjupningar och medverkande talare.

Några av de uppdateringar vi har gjort sedan den första programöverblicken är bland annat att utöka beskrivningarna av våra 12 huvudseminarier och underliggande spår, som i år går under de två huvudtemana Hur påverkas branschen av valresultatet? och När infrastrukturen driver samhällsbyggnadsprocessen. I programmet finns även detaljerad information om våra 29 fördjupningar.

Vi vill även informera er om att de senaste årens evenemang har blivit slutsålda och att det därför kan vara bra att anmäla sig i god tid för att vara säker på att få en plats.

Se hela programmet för Business Arena Stockholm här

 

Obs: Vi kommer att uppdatera programmet löpande under sommaren och hösten och reserverar oss därför för ändringar vad gäller såväl programpunkter som medverkande talare. Den sista programversionen kommer att presenteras i september.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015