ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Se en första programöversikt för Business Arena Umeå 2015

17 oktober 2014

Preprogram Umeå

Den 17 februari 2015 är det dags för nästa års stora Business Arena-nyhet – Business Arena Umeå. Konceptet är detsamma som på våra övriga arrangemang, med skärpt fokus på regionala och lokala frågor och utmärkta möjligheter för nätverkande. Nu kan vi presentera en första programöversikt.

Intresset för fastighetsmarknaden i norra Sverige ökar. De många pågående samhällsbyggnadsprojekten i norr visar på utvecklingsmöjligheter och ett stort driv. Samtidigt måste man, som på många andra håll i landet, arbeta med utmaningar som rör tillväxt, utbildning och en åldrande befolkning. På Business Arena Umeå står många av dessa frågor på agendan.

På Business Arena Umeå bjuder vi på en heldag med kunskap och nätverkande i fokus. Det blir två huvudseminarier och ett dussintal fördjupningar under huvudtemana ”Fastighetsmarknaden i norra Sverige” och ”Hur påverkar infrastrukturen centralorterna och den regionala dynamiken?”. Här får du lyssna till när några av branschens mest kunniga och inflytelserika aktörer diskuterar dagsaktuella frågor.

Se en första programöversikt för Business Arena Umeå här och på hemsidan, www.businessarena.nu/umea/program

 

Anmäl dig här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015