ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Se det slutgiltiga programmet för Göteborg

3 april 2018

Nu kan du ta del av den slutgiltiga versionen av programmet för Business Arena Göteborg den tionde april 2018. Fyra seminariespår och 15 fördjupningar förgylls av fler än 100 talare. Välkommen att förkovra dig i kunskap, möten och branschnytta.

Välkomstträffen den 9 april startar klockan 18.00

Kvällen innan kongressdagen anordnar Business Arena en välkomstträff inför Business Arena Göteborg. Vi håller till på Gothia Towers 29:de våning och minglar från klockan 18.00 till 21.00. Du måste vara anmäld för att delta. Nu är alla platser slut, men anmälan till kongressen den 10 april går fortfarande fint att anmäla sig till.

Se hela programmet för Kommunicate
Vad kan en konstnär bidra med på ett byggföretag? Behövs nya spelregler för att säkra bostadsförsörjningen? Och vad händer vid Vätterns sydspets? I pauserna på Business Arena Göteborg den 10 april pågår Kommunicate – kommunernas arena under kongressen. I år gästas scenen bland annat av Ale kommun, Lerums kommun och Jönköpings kommun.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015