ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Se de första programöversikterna för Göteborg + Malmö

18 december 2014

Nu har vi publicerat de första programöversikterna för vårens Business Arena i Göteborg och Malmö. I dem beskriver vi årets teman och vad seminarierna och fördjupningarna i stora drag kommer att handla om. I samband med det har vi även öppnat upp anmälningen.

GÖTEBORG 2015
År 2014 slog vi publikrekord i nya lokaler. Den 14 april 2015 är det åter dags för Business Arena Göteborg, även då på Svenska Mässan. I programmet är fastigheter och finans, liksom samhällsbyggnad och infrastruktur temat för de två huvudspåren. Som vanlig finns också ett stort antal fördjupningar att välja mellan.

Se den första programöversikten för Business Arena Göteborg 

Anmäl dig här 

MALMÖ 2015
Business Arena Malmö 2015 präglas av många nyheter. En nyhet är att vi byter lokaler till ett nybyggt Malmö Live. En annan är att vi utökar antalet programspår från två till tre. Nykomlingen kommer att fokusera på grannlandet Danmark, medan de andra två huvudspåren berör Sydsveriges fastighetsmarknad, ekonomi och samhällsbyggnad. Med omkring 670 besökare mötte Business Arena Malmö 2014 ett stort intresse. Välkomna till Business Arena Malmö 2015.

Den 7 maj är det dags.

Se den första programöversikten för Business Arena Malmö 

Anmäl dig här 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015