ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sara Öhrvall om den digitala människan

2 mars 2018

På Business Arena Malmö den 24 april framtidsspanar digitaliseringsexperten Sara Öhrvall, grundare av konsultnätverket MindMill.

Den digitala transformationen sker oavbrutet runt omkring oss. Våra konsumtionsmönster av varor och tjänster har vänts upp och ner på bara några få år. Det som tidigare var Science Fiction, så som AI och robotar, är idag verklighet. Vad innebär det för människan? Kommer vi också utvecklas med hjälp av ny teknik – bli snabbare, smartare och starkare? Eller blir det tvärtom när maskiner gör jobbet bättre? Är vi i framtiden upphöjda till supermänniskor eller reducerade till användare?

På Business Arena Malmö den 24 april ger digitaliseringsexperten Sara Öhrvall oss sin framtidsspaning. Hon är grundare av konsultnätverket MindMill Network och är en flitigt anlitad föreläsare både i Sverige och internationellt, inom områden som digitalisering, innovation och förändringsarbete.

Vi ses på Business Arena Malmö!

 

Om Sara Öhrvall:
Sara Öhrvalls är grundare av konsultnätverket MindMill Network. Hon har en mängd styrelseuppdrag i bland annat Investor, Bonnier News och SEB och är utbildad civilekonom i grunden. Hon är en flitigt anlitad föreläsare både i Sverige och internationellt, inom områden som digitalisering, innovation och förändringsarbete.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015