ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Samma tankar finns hos oss allihop”

29 juni 2015

Ronald Bäckrud, regionchef Stockholm på Vasakronan ger tipset att gå ut i Almedalen och lyssna på seminarier som inte har renodlad anknytning till fastigheter. I fjol blev han själv inspirerad av ärkebiskopen:

FullSizeRender (6)
Moderator Stig-Björn Ljunggren, Mats Hederos vd på AMF Fastigheter, Katarina Berggren, KSO i Botkyrka kommun & Ronald Bäckrud, regionchef Stockholm, Vasakronan

”Gå ut och titta på ämnens om angränsar eller är väldigt långt ifrån branschen. Jag inspirerades av ärkebiskopen i fjol. Plötsligt började hon talade om fastigheter, solceller och energi. Här kan man verkligen bonda – samma tankar finns hos oss allihop.”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015