ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Så vill Bokriskommittén lösa bostadsbristen

12 juni 2014

”För att öka rörligheten på bostadsmarknaden bör reavinstbeskattningen av villor och bostadsrätter sänkas och hyresregleringen måste reformeras”. Så kan bostadskrisen lösas, menar Bokriskommitténs ledamöter i dagens Brännpunkt i SvD.

Att hävda att bostadsfrågan är en av Sveriges mest omdebatterade frågor just nu är ingen underdrift. Det är en fråga som även vi kommer att ta vidare. Först på Business Arena Almedalen och sedan på Business Arena Stockholm i september, bland annat i torsdagens seminarium 7: Utrett i det oändliga, sönderanalyserat och omdebatterat – hur ska ett ökat bostadsbyggande äntligen kunna bli verklighet?

Med i Bokriskommittén är bland annat Klas Eklund, seniorekonom på SEB, Olle Zetterberg, vd på Stockholm Business Region och Hans Lind, professor i fastighetsekonomi vid KTH. De kommer även att medverka i Stockholm den 17-18 september. Se programmet för Stockholm här

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev