ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Så gör vi för att undvika framtida kompetenstapp

15 mars 2018

Rekryteringsbehovet har de senaste åren varit en av branschens stora frågor. Byggboomen sätter sina spår och kräver sin kompetens. Hur kan branschen förbereda sig för att inte tappa kompetens på en svajig marknad? Vad kan vi lära av historien och kompetenstappet som följde 70-talets miljonprogram? På Business Arena Göteborg den 10 april diskuteras framtida kompetensförsörjning. På scen ser vi en kunnig panel bestående av Daniel Nord, vd, Fojab Arkitekter Malmö, Susanne Åhlén, vd, Fasticon Kompetens, Erik Stenberg, lektor i arkitektur, KTH och Karin Pull, HR-chef, Platzer.

Missa inte fördjupning G med tema Kompetens den 10 april klockan 13.30 på Svenska Mässan och Business Arena Göteborg!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015