ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Reflektioner efter valet…

7 november 2018

Valet 2018 är över men än råder osäkert parlamentariskt läge. Det är svårt att hitta en regeringsstruktur som håller de kommande fyra åren – men ute i landet tar de lokala styrena form trots svårigheter.

På Business Arena Uppsala 14 november inleder vi dagen med en koncis och intresseväckande valanalys av Uppsala Nya Tidnings politiska chefredaktör Håkan Holmberg och statsvetaren Stig-Björn Ljunggren. Hur ska valresultatet tolkas? Vilka kompromisser krävs för att styra landet? Hur påverkas Uppsala – lokalt likväl som på riksnivå?

Missa inte det! Anmäl dig här >> 

Se hela programmet för Business Arena Uppsala här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015