ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ransgård: ”Vi måste vända skolresultaten & få igång bostadsbyggandet”

4 april 2014

Vid en internationell jämförelse har Göteborg och Göteborgsregionen väldigt bra förutsättningar för framtida tillväxt. Men vi utnyttjar inte den potentialen fullt ut

I det senaste numret av Dagens Samhälle (nr 13, torsdag 3 april 2014) finns en två sidor lång intervju med Jonas Ransgård, kommunalråd och vice ordförande i kommunstyrelsen (M) i Göteborgs stad. I intervjun lyfter han fram skolan, bostadsbyggandet och företagsklimatet som de tre viktigaste områdena i valrörelsen: ”Vi måste vända skolresultaten och få igång bostadsbyggandet”.

Nästa tisdag, den 8 april, kommer han till Business Arena Göteborg för att tala om hur han ser på Göteborg och dess utveckling. Jonas Ransgård håller i välkomstanförandet kl. 09.05 under den gemensamma inledningen.

ransgard

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev