ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Raka spåret till framtidens Uppsala

12 november 2018

För att tydliggöra sin vision för framtidens Uppsala presenterar Uppsala kommun en ny stadsbyggnadsidé på Business Arena Uppsala den 14 november.

Det händer mycket i Uppsala just nu. Inte minst miljardinvesteringen Uppsalapaketet är ett bevis på detta där fyra järnvägsspår, en ny tågstation, spårvägstrafik och 33.000 nya bostäder ska förverkligas. På Business Arena Uppsala diskuteras Uppsalapaketet och den nya stadsbyggnadsidén i fördjupningen ”Raka spåret till framtidens Uppsala” klockan 14.30.

Talare på scen är Mats Norrbom, stadsbyggnadsdirektör vid Uppsala kommun, Sofie Jonsson (bilden), projektledare på Skanska, Tobias Fröberg, affärsutvecklingschef för fastigheter på MTR, Nina Wittlöv Löfving, arkitekt vid White Arkitekter och Björn Kallin, marknad- och försäljningsansvarig på Rosendals fastigheter.

Se hela programmet för Business Arena Uppsala här >>

Anmäl dig till Business Arena Uppsala här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015