ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

"Putin ser till att vi får ett nytt försvar"

20 september 2012

Det har pratats mycket om tunnelbanor och behovet av transportsystem under Business Arena. Före detta översten av första graden och säkerhetspolitiske experten Bo Pellnäs hade en egen infallsvinkel på frågan om infrastruktur under inledningspasset på torsdagen:

Tiden håller på att rinna ut, man kan inte hålla på att dutta politiskt längre. Att lösa energifrågan är det viktigaste infrastrukturfrågan för att upprätthålla freden i Europa”. 

Moderatorn Caroline Sundewall frågade om något hade kunnat göras annorlunda med det svenska försvaret i tider med kraftig rysk upprustning.

”Allt”, säger Bo Pellnäs. ”Men Putin kommer att hjälpa oss med att förstå att vi behöver satsa på det svenska försvaret igen”. 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015