ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

"Putin ser till att vi får ett nytt försvar"

20 september 2012

Det har pratats mycket om tunnelbanor och behovet av transportsystem under Business Arena. Före detta översten av första graden och säkerhetspolitiske experten Bo Pellnäs hade en egen infallsvinkel på frågan om infrastruktur under inledningspasset på torsdagen:

Tiden håller på att rinna ut, man kan inte hålla på att dutta politiskt längre. Att lösa energifrågan är det viktigaste infrastrukturfrågan för att upprätthålla freden i Europa”. 

Moderatorn Caroline Sundewall frågade om något hade kunnat göras annorlunda med det svenska försvaret i tider med kraftig rysk upprustning.

”Allt”, säger Bo Pellnäs. ”Men Putin kommer att hjälpa oss med att förstå att vi behöver satsa på det svenska försvaret igen”. 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev