ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Proptech – Hur skapas en miljö för startups?

15 december 2017

Tech kommer på bred front – det är ett faktum som blir allt mer påtagligt i alla branscher, så även inom fastigheter. På Business Arena Umeå 2018 tar Datschas produktchef Magnus Svantegård och professor Tomas Blomqvist från Umeå Universitet nytt tag om begreppet Proptech och de nya IT-bolag som riktar sig mot fastighetssektorn.

Proptech är en liten del i den stora digitala revolutionen i fastighetsbranschen, och även om det börjar hända en hel del så är teknologin och den mentala inställningen till förändringen fortfarande i sin linda. Det finns med andra ord mycket att lära. Att skapa en fruktbar miljö för startup-bolag inom det som kallas för proptech, det vill säga IT-bolag riktade mot fastighetssektorn, är något som är viktigt. Hur skapas en sådan miljö med förutsättningar för bolagen att lyckas? Hur kommer de att göra avtryck i branschen?

Välkommen att lyssna till Magnus Svantegård, produktchef på Datscha, och Tomas Blomqvist, professor i företagsekonomi vid Umeå Universitet, som talar under rubriken ”Proptech – Hur skapar man en miljö för startups?” på Business Arena Umeå 21 februari 2018.

Anmäl dig till Business Arena Umeå 2018 här. 

Se programmet för Business Arena Umeå här.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015