ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Programversion 1 är här!

5 mars 2019

Nu presenterar vi den första programversionen för Business Arena Göteborg den 16 maj på Svenska Mässan. Det bjuds på en fullspäckad dag med fyra heldagsseminarium och totalt nio fördjupningar.

Dagen inleds med anföranden av Anders Danielsson, landshövning, Västra Götalands län som talar om regionen och Axel Josefson, kommunstyrelsens ordförande (M), Göteborgs stad som berättar om den nya politiska ledningen i Göteborg. Sist ut i den gemensamma inledningen är Dr Tim Moonen, Managing Director, The Business of Cities Ltd som kommer tala om hur Göteborg ska ta sig an framtiden i Navigating the Future: Business and Innovation in Gothenburg and the Nordic cities.

Se programmet på hemsidan eller ta del av det i pdf här (uppdaterat 4 mars) >>

Anmäl dig till Business Arena Göteborg >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev