ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Programöversikten för Business Arena Stockholm klar

5 maj 2017

 

Business Arena Stockholm går traditionsenligt av stapeln vecka 38 även i år. Den 20 och 21 september är det dags och nu finns programöversikten för dagarna att beskåda på hemsidan.

Programöversikten innehåller bland annat information om alla 16 heldagsseminarier, ett urval av de fördjupningar som löper under dagarna och vad som pågår i pauserna. Du kan även se vilka 178 partners som medverkar.

Låt dig inspireras av alla intressanta ämnen för seminarier och fördjupningar, ta del av vilka talare som kommer och vilka moderatorer som leder samtalen!

>> Programöversikten i pdf

Bli partner och öka er synlighet
Vill ni förstärka er strategiska synlighet i fastighetsbranschen och möjliggöra affärsdrivande möten så är ett partnerskap till Business Arena en utmärkt väg att gå. Det finns fortfarande möjlighet att bli partner till Business Arena Stockholm och självklart också till evenemangen i Almedalen, Umeå, Göteborg och Malmö.

För att bli partner, kontakta Kristian Wallgren (kristian.wallgren@fastighetsnytt.se, 070-488 86 04), Jonas Ekstrand (jonas.ekstrand@fastighetsnytt.se, 070-737 96 37) eller Jonas Hedqvist (jonas.hedqvist@fastighetsnytt.se, 070-288 40 95).

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015