ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Programmet för Business Arena Göteborg är uppdaterat!

9 mars 2017


Kicki Björklund, Göran Cars, Mark Isitt och Hans Wallenstam

Här är den färska uppdaterade versionen av seminarieprogrammet för Business Arena Göteborg. Med alla nya talare och uppdaterade inslag.

Läs till exempel om punkten ”Samarbete och samverkan – snack eller verkstad?” som är med i samhällsbyggnadsseminariet (Nr 2). Vi tar upp samverkan och samarbete med Göteborg som utgångspunkt. Många pratar om samverkan, men hur ser det ut när man samverkar på riktigt? Hur får man alla att dra åt samma håll när staden ska utvecklas och hur samverkar regionen med riket för att få fram sina synpunkter?

Vi låter en kunnig och passionerad panel reda ut saken klockan 11.00. Den består av:
Kicki Björklund (vd Bostadsbolaget), Göran Cars (professor KTH), Mark Isitt (journalist och författare) och Hans Wallenstam (vd Wallenstam).


Läs mer och anmäl dig här!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015