ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Processen för Business Arena Almedalen är igång

14 januari 2015

I och med att vi har tre arrangemang att genomföra innan sommaren ser det kanske ut som att vi ligger lågt med Business Arena Almedalen. Det är inte sant. Faktum är att processen redan är igång.

Många företag och organisationer har redan kontaktat vår programgrupp med inspel och önskemål om frågor att lyfta, vilket innebär att programarbetet har satts i rullning. Likaså har samarbetet som gör hela evenemanget möjligt; i dagsläget består våra samarbetspartners till Business Arena Almedalen av 25 branschföretag och organisationer. Dem kan vi med stolthet presentera nedan.

Medverkande partners BA Almedalen

Även lokalen för årets Business Arena Almedalen är spikad och kommer liksom i fjol att vara Burmeister. Aktuella datum är 29 juni till och med den 3 juli.

Har du någon fråga du skulle vilja lyfta fram? Kontakta vår projektledare Linda Lagerdahl | linda.lagerdahl@fastighetsnytt.se | 0709-96 66 98

Vill ditt företag också samarbeta med oss under Business Arena Almedalen? Ta kontakt med vår affärsutvecklare Henrik Zetterstedt | henrik.zetterstedt@fastighetsnytt.se | 070-735 22 12

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015