ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Praktisk information inför Business Arena Stockholm

12 september 2014

På onsdag och torsdag är det dags för årets Business Arena Stockholm. Här följer praktisk information som underlättar ditt besök.

Registrering
Din deltagarbiljett består av en namnbricka som ska bäras synligt runt halsen under hela dagen/dagarna. Den hämtas ut mellan kl. 07.30-17.00 båda dagarna, i ett registreringstält utanför kongressentrén på plan 4 vid Stockholm Waterfront. Du som är partner och redan har fått din deltagarbiljett levererad: passera registreringstältet och gå direkt till kongressentrén.

Du som vill kan även hämta ut din deltagarbiljett tisdagen den 16 septemberDetta gör du på Stockholm Waterfront mellan kl. 15.00-19.00 vid vår gröna servicedesk på plan 4.

Kom ihåg att deltagarbiljetten är din personliga biljett in till Business Arena Stockholm. En biljett går alltså inte att ”dela” på. Vid förhinder kan den dock överlåtas till en kollega inom det egna företaget.

Programöversikt och program
Få en övergripande bild av programmet med hjälp av vår interaktiva programöversikt för onsdag och torsdag. En tryckt översikt med program kommer även att delas ut på plats. Se programmet >> 

Våningsöversikt Stockholm Waterfront Congress Centre
Lokalisera var de olika seminarierna och fördjupningarna kommer att genomföras, var utställningsdelarna är samt var förtäring kommer att serveras. Skyltning kommer även att finnas på plats. Orientera dig här >>

Sociala medier
Under evenemanget rapporterar vi direkt från plats på här på bloggen, Twitter och InstagramDelta gärna i diskussionerna under #businessarena.

Nytt wifi-lösenord
Anslut till nätverket WaterfrontÖppna en webbsida och välj Internet accessSkriv in meeting code: ba2014Acceptera villkoren.

Mat & dryck
Lunchtallrik serveras båda dagarna mellan kl. 12.00-14.00. Middagstallrik serveras under första kvällen, onsdagen den 17 september från kl. 17.00. All servering sker på samtliga plan, 2-5.

Servicedesk
Vid den gröna servicedesken i anslutning till kongressentrén på plan 4 kommer vi att kunna svara på programfrågor, erbjuda laddningsmöjligheter till telefoner, utlåning av skarvsladdar etc.

Adress
Stockholm Waterfront Congress Centre |Nils Ericsons plan 4 | 111 64 Stockholm

Obs: vi reserverar oss för att seminarier och fördjupningar kan bli fullsatta. Kom därför i god tid till den programpunkt du är intresserad av. Notera även att du kan se inledningen på storbildsskärm på plan 4 och i Framtidsforum på plan 5.

Varmt välkommen!

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015