ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Politisk felanalys ligger bakom bristen på bostäder”

22 januari 2014

”En politisk felanalys ligger bakom bristen på bostäder. Det är inte krångliga regler eller byråkrati som hämmar byggandet. Istället är det politiska ingrepp som lagt en hämsko på finansieringen på bostadsmarknaden som är boven i dramat”.

Så inleder Lennart Weiss, kommersiell direktör på bygg- och fastighetsbolaget Veidekke, dagens debattartikel i Dagens Samhälle. Den 3 respektive 8 april kommer han till Business Arena Malmö och Business Arena Göteborg för att ge sitt perspektiv på bostadsfrågan i fördjupningen ”Bostadsmarknaden – glödhet fråga när det gäller politik, tillväxt och inträde i samhället”.

Missa inte det!

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015