ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Plattformen som handelsplats – hänger Sverige med?

28 mars 2019

Man har länge pratat om e-handelns hot mot den fysiska – men trots allt uppgick den totala e-handelns marknadsandel till “bara” 10 procent 2017. När kommer bolagen och utvecklingen på riktigt att påverka Sverige? Finns strategier för att hantera jättebolagens etablering?

Lyssna till en diskussion mellan Johan Davidson (bilden), chefsekonom, Svensk Handel, Monica Bruvik (bilden), affärsutvecklare köpcentrum och fastigheter, HUI Research, Sandra Gadd, Business Development Director, Boozt och Fredrik Jagersjö, affärsutvecklare logistik, Logistic Contractor.

Se programmet på webben här eller ta del av det i pdf (uppdaterat 28/3) >>

Anmäl dig till Business Arena Malmö >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015