ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Platserna till onsdagens Business Arena Stockholm är slut!

7 september 2015
Det är inte längre möjligt att anmäla sig till onsdagens Business Arena Stockholm – platserna har tagit slut. Dock finns ännu ett fåtal platser kvar till torsdagen, den 17 september.

Den 16 september inleder vi Business Arena Stockholm 2015 på ett fullt Stockholm Waterfront. Under onsdagen finns inte längre någon möjlighet att delta, men det finns fortfarande ett fåtal platser kvar till torsdagens Business Arena, alltså den 17 september.

Anmäl dig här

Under årets huvudteman Makroekonomi, globala influenser och infrastruktur arrangeras 13 seminarier (varav två är engelskspråkiga) och närmare 30 fördjupningar. Utöver dessa pågår även föreläsningar i Framtidsforum, Mötesplats Stockholm och i årets nyhet Kommunicate. Programmet hittar du som vanligt här på hemsidan.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015