ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Påverkas Skåne extra mycket av händelser i omvärlden?

13 mars 2017

”Att gränskontrollen och ID-kontrollerna har påverkat pendlandet över Öresund är ingen hemlighet. Enligt News Øresund märks det bland annat på att tågresandet mellan Skåne och Själland har minskat, restiderna är kraftigt förlängda och en del tidigare pendlare har bytt jobb för att inte behöva pendla”.
Så skrev Sverrir Thor Fastighetsnytt.se den 24 oktober 2016. Med hjälp av SBAB:s chefekonom Tor Borg och Øresundsinstitutets chefsanalytiker Britt Andresen kommer vi att diskutera hur den regionala ekonomin påverkas av omvärldshändelserna under Business Arena Malmö. Panelsamtalet börjar kl. 11:30 och sorteras in under seminarium 1.

Anmäl dig till Business Arena Malmö här>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015