ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Onsdagen den 18 september öppnas portarna i Stockholm

26 augusti 2013

Business arena 2012

 

 

 

 

 

 

Det börjar dra ihop sig. Onsdagen den 18 september öppnas portarna till Stockholm Waterfront och Business Arena Stockholm inleds. Det är många som har anmält sig, och om du vill vara säker på att få en biljett är det hög tid att anmäla sig. Det har blivit utsålt de senaste sex åren.

I år finns det 14 heldagsseminarier och 21 sessioner att välja bland. Några teman som kommer att märkas extra mycket är infrastruktur, bostadsbyggande och ungdomsfrågor.

Inledningstalare onsdagen den 18 september är Swedbanks vd Michael Wolf och engelsmannen Greg Clark som är specialist på styrning och utveckling av städer i en global värld.

Läs mer om Business Arena Stockholm här! www.businessarena.nu/stockholm/

Och här kommer du till anmälningsformuläret.  www.businessarena.nu/kop-biljetter/

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015