ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Olika stadsbyggnadsfokus på Göteborg

19 februari 2014

Kan arkitektur och fysisk planering användas för att påverka den allmänna uppfattningen om en stad? Hur viktig är stadskärnan för stadens identitet? Vilka faktorer styr stadsplaneringen och den fysiska utvecklingen av en stad?

Ett genomgående tema på Business Arena Göteborg den 8 april är stadsbyggnad. En del kommer att handla om den existerande bilden och uppfattningen om Göteborg i dag, en annan del om den pågående fysiska utveckling som ger form åt framtidens Göteborg.

Under dagen kommer vi att belysa konceptet stadsbyggnad i huvudseminariet På vilka värden byggs framtidens Göteborg? Och under en av förmiddagens fördjupningar kommer vi att koncentrera oss på ett par av de specifika projekt som just nu förändrar Göteborg. Det som framförallt gör fördjupningen unik är upplägget, där varje projekts status kommer att presenteras av minst två väl insatta talare med olika infallsvinklar på projektet.

Här kan du se vilka övriga seminarier och fördjupningar som kommer att arrangeras på Business Arena Göteborg den 8 april.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015