ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ökat fokus på politik under Business Arena

14 maj 2021

Under våren lanserar Business Arena ett nytt inslag i programmet, en politikerserie som kommer att återkomma på mötesplatserna under året. Syftet är att aktivt lyfta det politiska perspektivet som på så många sätt påverkar fastighets- och samhällsbyggnadsbranschens vardag.

Under varje Business Arena kommer en moderator att sitta ned med en ledande politiker i den region vi besöker och göra en djupdykning i hens vardag, i regionens viktigaste frågor just nu och diskutera den regionala inriktningens vikt för samhällsbygget. Under våra mer rikstäckande mötesplatser i Almedalen och Stockholm kommer vi att lyfta blicken till rikspolitiken. 

Inom ramen för den utökade satsningen på de politiska frågorna kommer moderatorn även att leda rundabordssamtal där politiker i regionen får mötas och diskutera aktuella frågor.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev