ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ökat fokus på politik under Business Arena

14 maj 2021

Under våren lanserar Business Arena ett nytt inslag i programmet, en politikerserie som kommer att återkomma på mötesplatserna under året. Syftet är att aktivt lyfta det politiska perspektivet som på så många sätt påverkar fastighets- och samhällsbyggnadsbranschens vardag.

Under varje Business Arena kommer en moderator att sitta ned med en ledande politiker i den region vi besöker och göra en djupdykning i hens vardag, i regionens viktigaste frågor just nu och diskutera den regionala inriktningens vikt för samhällsbygget. Under våra mer rikstäckande mötesplatser i Almedalen och Stockholm kommer vi att lyfta blicken till rikspolitiken. 

Inom ramen för den utökade satsningen på de politiska frågorna kommer moderatorn även att leda rundabordssamtal där politiker i regionen får mötas och diskutera aktuella frågor.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev