ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nyheter inför september

29 april 2020

I samband med att Business Arena Stockholm firar 20 år i år vill vi ta tillfället i akt och presentera ett flertal nyheter.

Först ut är två nya seminariespår, Samhällsfastigheter och Seminarium Special. Tidigare har ämnet samhällsfastigheter genererat välbesökta fördjupningar, nu lyfter vi fram det i form av ett heldagsseminarium. Seminarium Special är ett nytt seminarium där fokus ligger på kommuner och regioner och deras perspektiv i aktuella ämnen.

Under kongressens två dagar kommer det arrangeras en ny typ av samtalsforum för Business Arena Stockholm – öppna och slutna rundabordssamtal. Detta kommer synliggöras tydligt i programmet.

Vi vill även välkomna er till den nya Innovationsscenen. Scenen kommer ha fokus på proptech, contech och innovationsföretag. Mer information om scenen och innehåll kommer presenteras i maj.

Håll utkik på businessarena.nu/stockholm för mer information och nyheter om Business Arena Stockholm. Vi ses!

Till anmälan >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev