ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nyheter inför september

29 april 2020

I samband med att Business Arena Stockholm firar 20 år i år vill vi ta tillfället i akt och presentera ett flertal nyheter.

Först ut är två nya seminariespår, Samhällsfastigheter och Seminarium Special. Tidigare har ämnet samhällsfastigheter genererat välbesökta fördjupningar, nu lyfter vi fram det i form av ett heldagsseminarium. Seminarium Special är ett nytt seminarium där fokus ligger på kommuner och regioner och deras perspektiv i aktuella ämnen.

Under kongressens två dagar kommer det arrangeras en ny typ av samtalsforum för Business Arena Stockholm – öppna och slutna rundabordssamtal. Detta kommer synliggöras tydligt i programmet.

Vi vill även välkomna er till den nya Innovationsscenen. Scenen kommer ha fokus på proptech, contech och innovationsföretag. Mer information om scenen och innehåll kommer presenteras i maj.

Håll utkik på businessarena.nu/stockholm för mer information och nyheter om Business Arena Stockholm. Vi ses!

Till anmälan >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev