ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ny tillväxtrapport presenteras på Business Arena Göteborg

4 april 2014

”Sveriges första riktiga flygplatsstad”. Så beskrivs det framväxande området runt Airport City Stockholm. Även runt Landvetter i Göteborg pågår en liknande etablering av en flygplatsstad, om än i mindre utsträckning än i Stockholm.

Nu på tisdag, på Business Arena Göteborg, kommer en ny tillväxtrapport (framtagen av Airport City Stockholm i samarbete med PwC London) att presenteras under fördjupningen Flygplatsstäders påverkan på tillväxt och näringsliv, kl. 13.30. I rapporten framkommer unika siffror om hur flygplatsstäder påverkar regionens tillväxt.

I fördjupningen medverkar den internationella flygplatsexperten Michael Burns från PwC London, Airport City Stockholms vd Kristina Alvendal, Landvetter Airports flygplatsdirektör Charlotte Ljunggren, samt John Wedel, ansvarig för infrastruktur och logistik på Business Region Göteborg.

Missa inte det!

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015