ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nu presenteras programmet för Kommunicate

4 september 2018

Vad händer i Sveriges kommuner? På Business Arena Stockholm 19-20 september får du reda på vad! I konceptet Kommunicate medverkar i år bland annat Luleå kommun, Västerås stad och Trelleborgs kommun. Nu kan du se hela programmet. 

Varenda en av Sveriges 290 kommuner har något unikt att berätta som rör allt från infrastruktur och stadsbyggnad till etableringar och fastighetsbestånd – därför har Business Arena skapat Kommunicate. För erfarna Business Arena-besökare är konceptet inte obekant, men i år uppgraderar vi den populära aktiviteten med en ny inramning i rappare ton. Representanter från olika kommuner runt om i Sverige bjuds in till ett trevligt och inspirerande samtal om ett specifikt område i kommunen. Ny moderator är civilingenjören och projektledaren Jeanette Nilsson som har en lång karriär inom näringslivsutveckling nationellt, regionalt och lokalt.

Kommunicate håller till i baren på plan 5, på Stockholm Waterfront Congress Centre där Business Arena Stockholm arrangeras under dagarna. Välkommen!

Ta del av hela programmet för Kommunicate här >>

Ta del av hela programmet för Business Arena Stockholm här >>

Läs mer och anmäl dig till Business Arena Stockholm här >> 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015