ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Programmet för Business Arena Almedalen 2017

19 juni 2017

Måndagen den 3 juli till fredagen den 7 juli befinner vi oss i Visby, närmare bestämt på restaurang Supper på Burmeister. Där arrangerar vi för sjätte året i rad Business Arena Almedalen – fastighetsbranschens alldeles eget forum under Almedalsveckan.

Årets program innehåller närmre 50 seminarier. Teman som bland annat stadsbyggnad, social hållbarhet, rekrytering och handel ramar in veckans innehåll. Du finner även vår klassiska programpunkt Analys av dagens parti och den nytillkomna Stockholmslunchen. Med paneldebatter, analyser och utfrågningar fyller vi veckans program med de hetaste branschfrågorna just nu. Evenemanget är öppet och kostnadsfritt för alla!

Till programmet i pdf för Business Arena Almedalen 2017 >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015