ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nu kan du anmäla dig till Business Arena Umeå 2015

9 oktober 2014

Toppbanner BA Umeå start

Knyt nya kontakter och lär dig mer om norra Sveriges fastighetsmarknad och regionala investeringsmöjligheter på Business Arena Umeå.

Den 17 februari genomför vi för första gången ett Business Arena-arrangemang i Umeå. Konceptet kommer att vara detsamma som på Business Arenas övriga arrangemang, där vi genom ett omfattande och mångsidigt program fokuserar på en rad aktuella frågeställningar som är avgörande för Sveriges utveckling. Regionala och lokala inslag kommer att prägla programmet.

Genom att förlägga ett Business Arena i Umeå ser vi inte bara till att skapa en plattform för fastighets- och samhällsrelaterade frågor i norra Sverige, vi ser även till att krympa avstånden. Business Arena Umeå är nämligen inte ett arrangemang bara för Norrland, utan en mötesplats för branschaktörer från hela Sverige.

Nu har vi öppnat anmälningen till Business Arena Umeå 2015. Anmäl dig här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015