ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nu inleder vi Business Arena Göteborg 2014!

8 april 2014

Lokalerna i Svenska Mässan börjar fyllas. Snart inleder vi Business Arena Göteborg 2014 med den gemensamma inledningen Internationell urban utblick och valanalys!

Göteborgs stads kommunalråd Jonas Ransgård (M) kommer att hälsa oss välkomna; vi kommer att få en inblick i hur storstadsregioner kan jobba med sin identitet och image av den brittiske storstadsexperten Greg Clark och avslutningsvis får vi lyssna till en spännande och högst aktuell valupptaktsanalys med Rudolf Antoni (Fastighetsägarna GFR), Jenny Madestam (Stockholms universitet), Fredrik Tenfält (GP) och Hans Wallenstam (Wallenstam). Mia Odabas modererar den gemensamma inledningen.

Välkomna!

Photo

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015