ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nu är anmälan till Business Arena Umeå öppen!

4 oktober 2018

Vi har tagit sikte på nästa år och öppnat anmälan på hemsidan till Business Arena Umeå. Boka in torsdagen den 14 februari i din kalender redan nu. Platsen är Umeå Folkets Hus. Förra året besökte över 930 personer kongressen i Umeå. Anmäl dig i tid för att säkra din plats.

2019 firar Business Arena fem år i Umeå och med detta vill vi presentera en nyhet. Den populära välkomstträffen kvällen innan kongressen har fått en ny lokal och tid. 2019 ses vi på Rex Rådhuset onsdagen den 13 februari kl. 18.30-21.30. Glöm inte att anmäla dig till välkomstträffen i samband med din anmälan till Business Arena Umeå.

Vi ses!

Anmäl dig här >>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev