ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nomineringarna till Kasper Salin 2016 tillkännages på Business Arena

6 september 2016
Fjolårets vinnare av Kasper Salin, KTH Arkitekturskolan. Foto: Åke E:son Lindman
Fjolårets vinnare av Kasper Salin, KTH Arkitekturskolan. Foto: Åke E:son Lindman

På Business Arena Stockholm den 22 september kommer de byggnader som är nominerade till Kasper Salin-priset 2016 att tillkännages. Kasper Salin-priset är samhällsbyggnadsbranschens äldsta och mest välkända pris och har delats ut till Sveriges bästa byggnad sedan 1962.

Kasper Salin-priset delas ut varje år av Sveriges Arkitekter och går till ett svenskt byggnadsverk eller en grupp av byggnader av hög arkitektonisk klass. Priset instiftades år 1962 på grundval av en vilande donation av Kasper Salin (1856-1919) som var stadsarkitekt i Stockholm. På Business Arena Stockholm den 22 september tillkännages vilka byggnader som har chansen att vinna årets pris.

– För andra året har vi äran att få presentera de nominerade byggnadsverken till Kasper Salin-priset på Business Arena Stockholm, i samarbete med Sveriges Arkitekter. Vi kommer att arrangera ett heldagsseminarium om arkitektur under onsdagen 21 september och en fördjupning om de nominerade byggnadsverken klockan 14.00 torsdagen den 22 september, så det blir mycket arkitektur på Business Arena Stockholm även i år, säger Johan Zetterstedt som är vd på Fastighetsnytt vd och grundade av Business Arena.

Nomineringarna kommer att tillkännages på Vasakronantorget på plan 4, torsdagen den 22 september kl. 13:15.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015