ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nomineringarna till Kasper Salin 2015 tillkännages på Business Arena

9 september 2015
På Business Arena Stockholm den 16 september kommer de byggnader som är nominerade till Kasper Salin-priset 2015 att tillkännages. Kasper Salin-priset är samhällsbyggnadsbranschens äldsta och mest välkända pris och har delats ut till Sveriges bästa byggnad sedan 1962.
Fjolårets Kasper Salin-vinnare, kulturhuset Väven i Umeå. Foto/illustration: Åke E:son Lindman

Varje år delar Sveriges Arkitekter ut Kasper Salin-priset till ett svenskt byggnadsverk eller en grupp av byggnader av hög arkitektonisk klass. Priset instiftades år 1962 på grundval av en vilande donation av Stockholms stadsarkitekt Kasper Salin (1856-1919). På Business Arena Stockholm den 16 september tillkännages vilka byggnader som har chansen att vinna årets pris.

– Det känns fantastiskt kul att få presentera de nominerade byggnadsverken till 2015 års Kasper Salin-pris på årets Business Arena Stockholm, inte bara mot bakgrund av vårt samarbete med Sveriges Arkitekter, utan även mot bakgrund av prisets långa tradition och kvalitetsstämpel. Att årets program även innehåller många inslag om just arkitektur och stadsbyggnad gör ju att nomineringarna blir extra roliga och betydelsefulla att få presentera, säger Fastighetsnytts vd och Business Arenas grundare Johan Zetterstedt.

Nomineringarna kommer att tillkännages under Business Arena Stockholm som arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre. Själva tillkännagivandet kommer att ske på Vasakronantorget på plan 4, onsdagen den 16 september kl. 13:15.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015