ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nicholas Fernholm inleder i Luleå

28 januari 2019

Digitaliseringsexperten Nicholas Fernholm inledningstalar på Business Arena Luleå den 22 oktober 2019. 

Med flera års erfarenhet av att förverkliga innovativa lösningar på företag i olika branscher har Nicolas Fernholm snabbt blivit ett känt namn när det kommer till ämnet digitalisering. Med devisen att den digitala världen påverkar oss alla – överallt – har hans föreläsningar blivit vida omtalade. Flera känner säkert till Nicholas Fernholm som ansvarig för Nya Karolinskas robotsystem.

På Business Arena Luleå hör vi honom tala om digitaliseringens krav. Hur kommer den nya generationen arbeta om 15 år? Hur ser det nya digitala paradigmet ut? Och hur överlever du den teknologiska samhällsförändringen?

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015