ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Navigera i Almedalsbruset med Business Arena-appen

29 juni 2018

Nu är det inte många dagar kvar tills Business Arena Almedalen tar fart på restaurang Supper på Burmeister i Visby. I år är vi på plats redan från söndag 1 juli klockan 14.30. Missa inte heller välkomstminglet senare på dagen som startar 16.30!

Vi vill påminna dig om att vi har en app där du snabbt får en översiktlig bild över program, lokaler och övrig matnyttig info. Ett miljösmart (du slipper ett tryckt program på plats) och effektivt sätt att navigera dig genom veckans program! Ladda ned Business Arena-appen i App Store eller Google Play.

 • Synlighet
  När du öppnar appen första gången skriver du in ditt namn, och väljer sedan det Business Arena-event du avser besöka i menyn. Tryck på ”Aktivera event”. Klart! Under fliken ”Deltagare” i menyn kan du se andra deltagares profiler, samt editera din egen, vilket vi rekommenderar för att få ut mesta möjliga affärsnytta på plats.
 • Gör ditt eget program
  Se programmet och samla alla dina favoritpunkter direkt i telefonen! Med appen kan du göra ett eget programschema genom att favoritmarkera seminarier du är intresserad av. Ett mycket mer hållbart och miljösmart alternativ än ett tryckt program!
 • Missa inga inlägg i sociala medier
  Under fliken ”Social Media Wall” kan du se alla inlägg från Twitter och Instagram som taggas med vår officiella hashtagg #businessarena. Håll dig uppdaterad med de hetaste snackisarna i flödet – börja gärna tagga dina inlägg om Almedalen redan nu.

Psst! Har du redan laddat ned Business Arena-appen i din telefon men inte använt den på ett tag? Glöm inte att uppdatera! Genom regelbunden uppdatering ser du till att inte gå miste om förbättringar i appen.

Vi ses på restaurang Supper på Burmeister! 

Nyheter från business arena

 • Filtrera flödet Visa:
 • Nyheter
 • Twitter
 • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015