ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Näst högsta hus vinner

17 augusti 2018

Höga hus är det många som gärna vill bygga, men det är sällan de planerade metrarna lyckas nå upp till det ursprungliga förslaget. Motståndet är ofta hårt och många vill tycka till. Det har lett till en situation där projekt succesivt skalas ner till accepterad nivå. På Business Arena Stockholms andra dag, torsdag 20 september klockan 11.00, diskuterar vi höga hus (eller kanske det näst högsta?). På scen ser vi tre personer som verkligen kan ämnet:

Gert Wingårdh, vd, arkitekt Wingårdhs
Mattias Roos, vd, SSM Living
Torleif Falk, stadsarkitekt, Stockholms stad

Missa inte det! Är du nyfiken på fler programpunkter hittar du hela programmet på vår hemsida, i vår app eller som nedladdningsbar pdf. Vi ses i september!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015