ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Näringslivsprofiler på Årets Bygge

13 mars 2019

Den 26 mars arrangerar Business Arena, tillsammans med Byggindustrin och i samarbete med Svensk byggtjänst, Årets Bygge på Cirkus i Stockholm. Medverkar i dagens program gör flera viktiga näringslivsprofiler och vd:ar från bygg- och fastighetsbranschen. 

Populära Årets Bygge har i år ett nytt koncept. Utöver det sedvanliga minglet, galakvällen och prisutdelningarna bjuds det på ett fullspäckat seminarieprogram under dagen.

I seminariet ”Har byggbolagen skruvat på affärsmodellen?” medverkar en namnkunnig vd-trio bestående av Tomas Carlsson, vd och koncernchef för NCC, Anette Frumerie, vd för Besqab och Johan Skoglund, vd och koncernchef vid JM.

Hur resonerar byggbolagen vad gäller utvecklingen på marknaden? Hur ser framtidens affärsmodell ut för en framgångsrik verksamhet? Missa inte ett spännande samtal mellan de som är med och sätter agendan i svensk byggbransch.

Ta del av programmet här >>

Anmäl dig till Årets Bygge >> 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015