ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

När politikerna tryckt på paus

27 december 2018

Många spår små förändringar de kommande fyra åren gällande bostadspolitik, finansieringsregler för hushållen, ränteavdrag och fastighetsskatter – samtidigt som bostadsbristen fortsatt hägrar, byggtakten viker nedåt och vinstvarningarna haglar tätt.

Hör Stig Svedberg (bilden), vd, Tvättbjörnen, Anders Hjalmarsson, vd, Västerbottens Handelskammare, Kristin Magnusson, nordisk makrochef, Nordea och Catharina Elmsäter Svärd (bilden), vd, Sveriges Byggindustrier diskutera vad branschen kan göra, vad man vill se och om det går att få upp hoppet.

Programmet uppdateras löpande på webben och i appen. Läs programmet på webben här eller ta del av det i pdf här (uppdaterat 20/12 2018).

Säkra din plats till Business Arena Umeå här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015