ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mycket bostadspolitik under veckan som gått

4 juli 2014

Under Almedalsveckan har det varit mycket diskussion kring bostadspolitik och betydelsen av en bra bostadsmiljö. Frågan har inte bara diskuterats av branschaktörer, utan även av politiken. Det var panelen i vår summerande punkt ”Veckan som gått: Vilka frågor har diskuterats och vilken betydelse har de för fastighetsbranschen?” överens om.

Almedalen är ett fantastiskt forum för oss som är inom bostads- och byggsektorn. Här kan vi nå ut med våra siffror och påvisa hur det egentligen ligger till inom sektorn”
Ilija Batljan, vice vd, Rikshem

2014-07-04 11.27.07

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015