ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Missa inte inledningen torsdagen den 21 september

28 augusti 2017

Det är många omvälvande skeenden i omvärlden att hålla under uppsikt, Brexit, USA:s ständiga omorientering i både inrikes- och utrikespolitik, utfallet av det franska presidentvalet och den nya presidentens inverkan på europeisk politik… Omvärldsbevakning är ett viktigt fokus under Business Arena Stockholm i år.

På scenen under den gemensamma inledningen torsdag den 21 september har vi samlat en högt kvalificerad panel som hjälper oss att tolka den komplicerade politiska situationen globalt, i Europa och för svenskt vidkommande. Bland talarna finner du: Peter Wolodarski, chefredaktör för Dagens Nyheter, Frida Boisen, digital chef för Bonnier tidskrifter, Mats Karlsson, direktör vid Utrikespolitiska institutet och Karin Enström, vice ordförande Utrikesutskottet.

 

Missa inte det klockan 09.15, torsdag den 21 september! 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015