ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Missa inte inledningen onsdagen den 20 september

17 augusti 2017

I samarbete med Nasdaq öppnar vi börsen och startar igång Business Arena Stockholm den 20 september på Stockholm Waterfront Congress Centre. Den gemensamma inledningen som följer innehåller allt från omvärldsbevakning till regional utveckling och näringslivskommunikation.

Lyssna till våra inledningstalare Adam Kostyal, Senior Vice President of Listing Services Europe vid Nasdaq, Johan Zetterstedt, vd för Fastighetsnytt och grundare av Business Arena, Roger Mogert, stadsbyggnads- och kulturborgarråd på Stockholms stad, Leif Östling, ordförande för Svenskt Näringsliv och Elaine Eksvärd, retorikexpert och författare. Modererar gör ingen mindre än Jenny Strömstedt, journalist och programledare.

Vi ses på Business Arena Stockholm!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015