ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mindre utrymme ger nöjda medarbetare

19 september 2013

Gränserna mellan arbetsliv och privatliv blir allt mindre. Dagens levnadssätt ser inte ut som det tidigare har gjort. Enligt Lotta Bergius, fastighetschef Microsoft, är det en viktig utgångspunkt i arbetet för en sund arbetsmiljö.

Microsoft har med sitt nya aktivitetsbaserade arbetssätt som de själva kallar DNA, det nya arbetslivet, minskat sina lokaler från 11500 kvadratmeter till 8500 kvadratmeter. På samma gång har de fått ett nöjdhetstal på 91 procent bland sina medarbetare.

–          Våra medarbetare har lämnat sina traditionella skrivbord och arbetar numera närmare varandra. Vi har till och med valt att inte öppna en del av våra nya lokaler, då vi har märkt att personalen tycker om att trängas lite, säger Bergius. 

Therese Quennerstedt

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015