ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Min framtida stad är jämlik utan segregation”

30 juni 2015

Dagens gäst i vår dagliga ”Så ska staden byggas – om nästa generation får bestämma” var Ellinor Eriksson, förbundsordförande i SSU. Hur tror hon att våra städer ser ut i framtiden?

FullSizeRender (14)

”Största hoten just nu är ojämlikheten och segregationen som sprider ut sig i våra städer. Min framtida stad är mer jämlik, mindre segregerad och betydligt mer förtätad än i dag. SSU:s viktigaste fråga mot partiet är att höja bostadsmålen och bygga så att unga har råd att bo. Där tror jag att subventioner är det sätt man måste använda för att hitta en likvärdighet i boendeformerna – det har ju fungerat förr. De bostäder som byggs i dag kan unga knappt ha råd att bo i.”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015