ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA GÖTEBORG 2016: Miljonstad – var ska pengarna komma ifrån?

10 mars 2016

goteborg_10mars

Det känns som den eviga frågan. Behoven är oändliga i städer runt jorden, planerna ofta storslagna, debatten livlig. Men hur ska allting finansieras? Under seminarium 1 med tema fastigheter och finans tar vi upp frågeställningen tillämpad på Göteborgs långsiktiga fortsatta tillväxt till miljonstad. Hur mycket ska staten betala, kommunen, det lokala näringslivet, fastighetsägarna?

Johan Trouvé (vd på Västsvenska handelskammaren) tror att miljonstaden är ett faktum innan seklet är över. Naturligtvis är han med på scenen och berättar mer om sin prognos, och hur den ska bli möjlig. Med i panelen är Christel Armstrong Darvik (vd, Stena fastigheter), Helene Odenjung (kommunalråd, Göteborg stad, Liberalerna) och Mariette Hilmersson (vd, Förvaltnings AB Framtiden).

Business Arena Göteborg, 5 april 2016, ”Göteborg som miljonstad: hur ska det finansieras?” klockan 15.15 – 16.15

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015